Al 10 jaar topspecialist

Iro Flight Services is al 10 jaar specialist op het gebied van professioneel schoonmaak in Haarlemmermeer en omgeving.

Tevens is Iro Flight Services sinds 2009 als geregistreerd bedrijf op Schiphol actief als specialist in het reinigen van gevels, vliegtuiginterieurs en het aanvullen van boardsupply-artikelen. Daarnaast verrichten wij diverse diensten zoals crewrijden. Wij beschikken over de kennis, middelen en vakmensen om uw dagelijks- of incidenteel schoonmaakonderhoud tot in de puntjes te verzorgen. Bij Iro Flight Services kunt u rekenen op korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Sinds 2009 geregistreerd

Iro Flight Services is al 10 jaar specialist op het gebied van professioneel schoonmaak in Haarlemmermeer en omgeving. Tevens is Iro Flight Services sinds 2009 als geregistreerd bedrijf op Schiphol actief als specialist in het reinigen van gevels ..

Certificering

U kunt rekenen op een nauwgezette afhandeling van de werkzaamheden waarbij veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Wij zijn VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

Onze klanten