Gevelreiniging

Wij maken een specifiek gevelbehandelplan in elke situatie en passen de reinigingsmethode daarop aan.

Er zijn immers verschillende soorten gevelreiniging en met zo’n behandelplan zorgt u ervoor dat het reinigen van de gevel op de juiste manier gebeurt. Koudwater-, warmwater-, zandstraal- of chemische reiniging zijn enkele voorbeeld reinigingsmethodes. Om de gevel in de toekomst te beschermen tegen natuurlijke vervuiling, dichten wij eventueel de poriën van de gevel af met een speciale coating. Zo voorkomen we schade aan de gevels in de toekomst.

Denkt u erover na uw gevel te laten reinigen door ons? Dan is het belangrijk om te weten dat wij altijd maatwerk leveren. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren gevel en wanneer we dit precies gaan doen. Er zal vervolgens een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden. Wanneer u hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.. Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging voor uw gebouw? Dan kunt u contact opnemen of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan

Wij gaan liever direct voor u aan de slag, dan dat we teveel over onszelf gaan vertellen. Vraag daarom direct uw vrblijvende offerte op.